Friday, December 30, 2011 at 4:34 PM with
A-14_large
Selamat Sore semuanya!! >.< Waktu tadi'kan aku mau buka akun Twitterku tp lupa lagi sandinya terus aku ngebuat lagi akun'ku yg baru =w= oh iya bagi yg punya Twitter jangan Lupa Follow aku yah ;) nanti aku Follback kamu deh :D ok ini nama akun'ku atau Username ku
Nah itu nama akun twitterku :D kalau kalian cari nanti Foto profilnya itu Lucy Pevensie yg Prince Caspian =v=
nah kalau nggak ketemu nih Linknya
Ok cuman segitu Bye!

Labels: , ,



目を閉じれば, 今も君がそこにいるようで
We all live under the same sky, but we don't all see the same light. {}

affiliates




the past
do you have any question?
ASKBOX ASK.FM
Click one of the options above and contact the me'ttebane! (⊙ヮ⊙)
my tumblr
credits area
© 2014 - Codes, design and colors by pinktape. Icons by birdhaus. Bullets and mini-icons by 7THD and kawaii-box. Other picts by mrsjblacks, narucapped, shirayukkis.